---

Butlletí d'informació sindical

Autopistes - Informe Trimestral 2016 / 1

---

Sábado, 16 d'/de febrero de 2019

Hola reader,

t'enviem informació que pot ser del teu interès sobre Autopistes - Informe Trimestral 2016 / 1

Recorda que pots consultar més informacions a la nostra web http://www.ugtabertis.com i també a http://www.autopistesCAT.com

Salutacions cordials

---
Informe Trimestral 2016/1 de la Secció Sindical UGT-AaC

Informe Trimestral 2016/1 de la Secció Sindical UGT-AaC

Et representem i donem veu

Aquest primer trimestre de 2016, des d’UGT-AaC et volem informar sobre les actuacions més significatives de la nostra Secció Sindical i de la representació a nivell d’UGT a la UNaAE.

Durant el proper trimestre et demanarem que ens continuïs transmetent allò que et preocupi o t’interessi per preparar-nos per la negociació del proper Conveni i donar veu així a les teves demandes.

• Informe 2016/1 en PDF

• Web.

---

Aquest correu i qualsevol fitxer adjunt que hi figuri, contenen informació confidencial que van dirigits única i exclusivament al seu destinatari. Li recordem que les seves dades han estat incorporades en el nostre fitxer, titularitat de Secció Sindical UGT-Autopistes abertis de Catalunya, amb domicili a Av. Segona del Parc Logístic 11-13, 08040 Barcelona, per realitzar totes les necessàries pel manteniment de la nostra funció informativa. L'informem del seu dret d'accés, oposició, rectificació i cancel·lació de les seves dades personals (LOPD 15/1999). Pot fer-ho enviant un correu a comunica@ugtabertis.com o bé escrivint a l'adreça abans esmentada.

Si teniu qualsevol dubte, pregunta o aportació ho podeu fer a la Secretaria de Comunciació de la Secció Sindical UGT-Autopistes abertis de Catalunya, que és l'encarregada de distribuïr aquest butlletí: comunica@ugtabertis.com