Butlletí d'informació sindical

Oferta Afiliats/des Assegurança ATLANTIS

---

Sábado, 23 d'/de febrero de 2019

Hola reader,

t'enviem informació que pot ser del teu interès sobre Oferta Afiliats/des Assegurança ATLANTIS

Recorda que pots consultar més informacions a la nostra web http://www.ugtabertis.com i també a http://www.autopistesCAT.com

Salutacions cordials

---

Atlantis: oferta per afiliats/des 4 Mesos Gratis

Després de l'èxit de l'anterior campanya de 4 Mesos Gratis en l´assegurança de cotxe i moto. Volem reeditar de nou i fins a finals d´any una nova campanya de promoció de 4 Mesos Gratis en la teva assegurança de Cotxe i Moto.

T'oferim les millors garanties al preu més ajustat i a més et premiem amb MESOS GRATIS!!!! 

A més, Atlantis ha obtingut per sisè cop consecutiu el segell EthSI que certifica el compliment de criteris relacionats amb el foment de la sostenibilitat social, ambiental i la transparència, tant a nivell de la seva gestió com dels productes asseguradors que ofereix.

No dubteu, demaneu-nos pressupost i compareu!

Més informació:

ASP ATLANTIS BARCELONA
telèfon 93 521 19 93
dolores.fernandezjaime@atlantisgrupo.es

---

Aquest correu i qualsevol fitxer adjunt que hi figuri, contenen informació confidencial que van dirigits única i exclusivament al seu destinatari. Li recordem que les seves dades han estat incorporades en el nostre fitxer, titularitat de Secció Sindical UGT-Autopistes abertis de Catalunya, amb domicili a Av. Segona del Parc Logístic 11-13, 08040 Barcelona, per realitzar totes les necessàries pel manteniment de la nostra funció informativa. L'informem del seu dret d'accés, oposició, rectificació i cancel·lació de les seves dades personals (LOPD 15/1999). Pot fer-ho enviant un correu a comunica@ugtabertis.com o bé escrivint a l'adreça abans esmentada.

Si teniu qualsevol dubte, pregunta o aportació ho podeu fer a la Secretaria de Comunciació de la Secció Sindical UGT-Autopistes abertis de Catalunya, que és l'encarregada de distribuïr aquest butlletí: comunica@ugtabertis.com