---

Butlletí d'informació sindical

Candidatures als Comitès de Gerència d’ACESA i INVICAT

---

Sábado, 16 d'/de febrero de 2019

Hola reader,

t'enviem informació que pot ser del teu interès sobre Candidatures als Comitès de Gerència d’ACESA i INVICAT

Recorda que pots consultar més informacions a la nostra web http://www.ugtabertis.com i també a http://www.autopistesCAT.com

Salutacions cordials

---
Candidatures als Comitès de Gerència d’ACESA i INVICAT

Candidatures als Comitès de Gerència d’ACESA i INVICAT

Seguim amb aquesta sèrie de comunicats dedicats a informar-vos del procés d'eleccions sindicals a acesa i invicat. El passat dia 21 de gener es va realitzar la proclamació de les candidatures a les diferents Gerències i Oficines que es presentaran a les eleccions del proper 5 de febrer.

En les llistes que hem configurat des d'UGT s'ha tingut la voluntat d'incloure tots els col·lectius, de manera que la nostra opció representi a tots els companys/es i serveis. En aquest aspecte remarcar la dificultat que encara trobem per incorporar dones en les llistes, sinó per assolir la paritat, sí almenys per representar en proporció a les dones que treballen en aquestes empreses. Com que la igualtat és una preocupació constant d’UGT, seguirem insistint en el futur.

Hem presentat llistes en totes les gerències: AP7 Nord, AP7 Sud, AP2 i invicat i no ho hem pogut fer al col·legi de tècnics de la Gerència AP7 Nord i a les Oficines Centrals de Parc Logístic. Volem enviar el nostre agraïment sincer als companys i companyes que s'han interessat per formar part de les llistes d'UGT i lamentem no poder representar-los de forma directa allà on no presentem candidatura.

Explicació apart mereixen els fets que han succeït a la Gerència AP7 Nord i AP2, que ens donen una mostra de com actuen alguns, i que us explicarem en propers comunicats.

En els propers dies s'iniciarà la campanya electoral –el dia 27- i augmentarà el grau de crispació entre els companys i companyes, fet aquest que no desitgem, però que haurem de suportar.

N’hi ha “uns” que ens explicaran que tot el que s’ha fet de "bo" ho han aconseguit només ells i que els "marrons" són culpa d'UGT (encara que som minoria en totes les negociacions en les que hem participat). Altres seguiran renegant de tot sense aportar cap alternativa i prometent postures intransigents en negociacions "imaginàries" amb l'Empresa que de fet mai realitzaran.

Nosaltres seguirem apostant per allunyar-nos amb la vostra ajuda d'unes majories absolutes que, com hem comprovat, no beneficien al conjunt de treballadors i treballadores i que, en canvi, tan bé li van a l'Empresa i als seus col·laboradors necessaris.

 

 

Leer más.

---

Aquest correu i qualsevol fitxer adjunt que hi figuri, contenen informació confidencial que van dirigits única i exclusivament al seu destinatari. Li recordem que les seves dades han estat incorporades en el nostre fitxer, titularitat de Secció Sindical UGT-Autopistes abertis de Catalunya, amb domicili a Av. Segona del Parc Logístic 11-13, 08040 Barcelona, per realitzar totes les necessàries pel manteniment de la nostra funció informativa. L'informem del seu dret d'accés, oposició, rectificació i cancel·lació de les seves dades personals (LOPD 15/1999). Pot fer-ho enviant un correu a comunica@ugtabertis.com o bé escrivint a l'adreça abans esmentada.

Si teniu qualsevol dubte, pregunta o aportació ho podeu fer a la Secretaria de Comunciació de la Secció Sindical UGT-Autopistes abertis de Catalunya, que és l'encarregada de distribuïr aquest butlletí: comunica@ugtabertis.com