---

Butlletí d'informació sindical

Avantatges Afiliats UGT

---

Sábado, 23 d'/de febrero de 2019

Hola reader,

t'enviem informació que pot ser del teu interès sobre Avantatges Afiliats UGT

Recorda que pots consultar més informacions a la nostra web http://www.ugtabertis.com i també a http://www.autopistesCAT.com

Salutacions cordials

---

Últims dies per adherir-se gratuïtament a l'ampliació de la pòlissa col·lectiva d'accidents per a l'afiliació d'UGT

El proper 31 de gener s'acaba el termini per a que els afiliats i afiliades que ho desitgin s'adhereixin d'una manera totalment gratuïta a la pòlissa d'ATLANTIS, el servei assegurador d'UGT, que permet ampliar en 1.000€ el capital de l'assegurança d'accidents per a la afiliació.

Tots els afiliats/ades amb un any d'antiguitat i al corrent de les seves quotes estan inclosos en una pòlissa d'accidents col·lectiva que garanteix als hereus una indemnització en cas de mort accidental: de 6.000 € per als que tinguin un any d'antiguitat i de 9.000 € per als de més de dos anys d'antiguitat.

Els que encara no ho hagin fet, poden ampliar gratuïtament en 1.000€ aquest capital, emplenant un senzill butlletí electrònic que trobaran fent clic aquí .

Una vegada complimentat el butlletí, en un termini màxim d'un mes els nous assegurats rebran per correu electrònic un certificat d'assegurança individual.

Aprofita ja aquesta oportunitat abans de que s'acabi el termini de subscripció d'aquesta pòlissa gratuïta. 

Més informació.

---

Aquest correu i qualsevol fitxer adjunt que hi figuri, contenen informació confidencial que van dirigits única i exclusivament al seu destinatari. Li recordem que les seves dades han estat incorporades en el nostre fitxer, titularitat de Secció Sindical UGT-Autopistes abertis de Catalunya, amb domicili a Av. Segona del Parc Logístic 11-13, 08040 Barcelona, per realitzar totes les necessàries pel manteniment de la nostra funció informativa. L'informem del seu dret d'accés, oposició, rectificació i cancel·lació de les seves dades personals (LOPD 15/1999). Pot fer-ho enviant un correu a comunica@ugtabertis.com o bé escrivint a l'adreça abans esmentada.

Si teniu qualsevol dubte, pregunta o aportació ho podeu fer a la Secretaria de Comunciació de la Secció Sindical UGT-Autopistes abertis de Catalunya, que és l'encarregada de distribuïr aquest butlletí: comunica@ugtabertis.com