Informe Trimestral UGT-AaC


2015_03_30_InformeTrimestralAquest informe trimestral neix amb la voluntat d’aglutinar i resumir les informacions i actuacions que realitza la Secció Sindical d’UGT a les Autopistes abertis de Catalunya i també a la UNaAE. Esperem que us sigui d’utilitat.

Per a tot allò que vulgueu els nostres delegats i delegades resten a la vostra disposició.

També podeu contactar amb nosaltres enviant un correu a comunica@ugtabertis.com

 


 

2015_03_30_InformeTrimestral_CASEste informe trimestral nace con la voluntad de aglutinar y resumir las informacions y actuaciones que realiza la Sección Sindical de UGT en las Autopistas abertis de Catalunya y también en la UNaAE. Esperamos que os sea de utilidad.

Para todo aquello que querais nuestros delegados y delegadas están a vuestra disposición.

También podeis contactar con nosotros enviando un correo a comunica@ugtabertis.com