Continua el regnat a l’AP2


jack-294302_1280Els intransigents sempre detesten que d’altres idees i maneres de fer les coses prosperin o tan sols despuntin.

Això és el que ha passat amb la candidatura d’UGT a l’AP2: la majoria ben establerta vol continuar estant-ho i no ha dubtat a usar totes les eines per impedir que un grup de companys i companyes il·lusionats participessin en aquestes eleccions.

Aquells a qui no els agrada el diàleg i la confrontació d’idees han mostrat a l’AP2 la seva cara, usant totes les argúcies per no permetre’ns que hi participem i donem veu a aquells que pensem que les coses es poden fer diferent

Així doncs companys/es lamentem profundament que no tingueu, ni tan sols, l’oportunitat democràtica de triar en aquestes eleccions entre diverses opcions. Només tindreu l’opció de votar els de sempre i mostrar la vostra complicitat o bé no fer-ho i mostrar el vostre rebuig a aquestes maneres barroeres de fer.

Des d’UGT ja hem dit moltes vegades que les majories absolutes no beneficien els treballadors, però les majories absolutistes i autàrquiques molt menys.

No tot hauria de valer per guanyar unes eleccions companys…