Informe Trimestral 2018 / 1


Negociació a la recta final

El primer trimestre de 2018 s’ha caracteritzat bàsicament pels dos grans temes que ens venen ocupant en els darrers temps: els processos d’OPA i la negociació del segon Conveni Col·lectiu de la Unitat de Negoci d’abertis Autopistas España.

Respecte a l’OPA tenim finalment presentada (pel moment) una única oferta que molt possiblement farà que la companyia passi durant el proper trimestre dels actuals accionistes a uns de nous: una societat holding formada per Atlantia i ACS.

En la negociació del Conveni aquest trimestre UGT ha mantingut la seva postura d’obtenir un Conveni a la major brevetat i ha pressionat (convocant una vaga!) fins aconseguir un acord base amb millores sobre l’actual Conveni i que hauria de permetre finalitzar la negociació en breu.

[ver en Castellano]

2018_03_31_InformeTrimestral_2018_1_CAT