Informe Trimestral 2018 / 2


Conveni signat; mirem endavant

En aquest segon trimestre, després dels darrers dies de negociació, assolir el preacord i presentar-lo en Assemblees, finalment hem signat un Conveni per les Autopistes d’abertis a Espanya. És evident que tots voldríem que s’acostés més al que preteníem inicialment, però des d’UGT -erem tres negociadors dels tretze- estem satisfets de la feina que hem fet per aconseguir signar un Conveni, en una situació d’incertesa com en la que ens trobem, que aconsegueix millores objectives respecte l’anterior: més conciliació, especialment pels TPs, beneficis socials, millores econòmiques i, el més destacat, una clàusula d’ocupació vigent fins el final de la ultraactivitat del Conveni.

Ara queda mirar endavant i redoblar els contactes habituals amb tots els actors que tenen alguna cosa a dir de cara al futur de les concessions d’autopistes. Ja fa temps que hem començat i ho seguirem fent.

[ver en Castellano]

2018_06_30_InformeTrimestral_2018_2_CAT