Informe Trimestral 2018 / 3-4


Ocupació: principal obsessió

cervellAquest butlletí s’edita excepcionalment amb un contingut semestral, que inclou la darrera meitat de l’any 2018. En aquest semestre ens ha marcat especialment la situació de l’AP1 i la situació d’incertesa que han hagut de viure els treballadors i treballadores d’allí, als qui hem donat i donem tot el suport.En paral·lel hem continuat amb els contactes amb l’Administració (estatal i autonòmiques) i forces polítiques, per traslladar-los la nostra principal preocupació en aquests moments: el manteniment dels llocs de treball en l’escenari de finalització de concessions i canvis de model de peatge.

Des d’UGT afrontarem aquesta etapa amb resposabilitat i esforç i, esperem, amb la complicitat de totes les forces sindicals.

[ver en Castellano]

2018_12_31_InformeTrimestral_2018_3_4_CAT