Informe Trimestral 2019 / 1


target-1414775_640Centrats en l’ocupació

Aquest semestre l’acció sindical d’UGT s’ha centrat principalment en els finals de concessió, redoblant els contactes amb administracions i organitzacions empresarials per aconseguir protegir l’ocupació en el sector d’Autopistes.

Aquest any estarà marcat per el final de la concessió d’AUMAR, que seguirà molt possiblement el model viscut a l’AP1: licitació d’un contracte de manteniment i conservació i eliminació dels actuals peatges. Des d’UGT esmerçarem tots els esforços per aconseguir la millor solució possible.

Tampoc deixem de banda situacions d’abús en aplicació de la flexibilitat i la contractació per ETT, interposant com a primer pas una Comissió Paritària del Conveni.

Des d’UGT, com ja dèiem, afrontarem aquesta etapa amb responsabilitat i esforç i, esperem, amb la complicitat de totes les forces sindicals.

[ver en Castellano]

 

2019_03_31_InformeTrimestral_2019_1_CAT