Informe Quadrimestral 2020 / 1


Pandèmia COVID-19

Aquest primer quadrimestre de l’any 2020 estarà profundament marcat per la situació excepcional generada pel COVID-19 que ha aturat assumptes importants com la negociació del Conveni. La Secció Sindical d’UGT ha estat present des del primer dia per ajudar a definir i aplicar criteris preventius que ens permetin treballar amb la major seguretat possible.

També aquest quadrimestre ens hem trobat immersos en un nou ERO plantejat per l’Empresa, que ha significat la sortida d’uns quants companys/es. De cara al futur no oblidem quins són els nostres reptes i preocupacions com a persones treballadores. Esperem poder tornar al diàleg amb les parts amb l’objectiu d’establir un marc el més estable possible en temps convulsos i de profunds canvis.

De cara al futur no oblidem quins són els nostres reptes i preocupacions com a persones treballadores. Esperem poder tornar al diàleg amb les parts amb l’objectiu d’establir un marc el més estable possible en temps convulsos i de profunds canvis.

Informe Quadrimestral 2020/1