Primer de Maig


125_maig_FINALPrecarietat és explotació.

Treball i salaris més dignes. Més protecció social.

Enguany celebrem la diada del Primer de Maig enmig d’una munió de veus que ens volen fer creure que la crisi econòmica i financera que hem patit, principalment els treballadors i les treballadores, ja és cosa del passat.

Movilitza’t aquest primer de maig per fer saber que no estem disposats a fer cap pas enrere en la defensa dels nostres drets. Que no retrocedirem en la nostra lluita per la justícia social. Que no abandonarem el combat per una societat millor.

[Manifest unitari UGT-CCOO Primer de Maig]

Aquest Primer de Maig, a més,  és el 125 aniversari de la cel·lebració del primer 1 de Maig a Catalunya i a Barcelona . Fa 125 d’anys es va cel·lebrar un míting al teatre Tívoli, seguit d’una manifestació de treballadors des de la Rambla de Barcelona fins arribar al Passeig de Colom, on es van concentrar més de 25.000 persones [Manifest commemoratiu].

Manifestacions del Primer de Maig

  • Barcelona: Manifestació central a pl. Urquinaona 11:30h
  • Girona: Plaça de la Independència 12:00h
  • Tarragona: Hora: 12.00 hores. laça Imperial Tàrraco. Finalització a Balcó del Mediterrani
  • Tàrrega: 12.30h pl. Riambau
  • Tortosa: 12.00h Pl. del Carrilet